Breathwork Masterclass

De ultieme gids voor relaxerend ademwerk

Nu -50€ korting

Koop voor  99€ ipv  €149,99

Onbeperkte toegang

9

Lessen

online

training

Nederlands

taal

Ben je op zoek naar een volledige en betrouwbare online cursus die je leert hoe je relaxerend ademwerk op een veilige en effectieve manier kunt beoefenen?

Klaar om te investeren in je gezondheid en welzijn en de voordelen van relaxerend ademwerk te ervaren?

 
Video afspelen over Breathwork Masterclass

Leertraject Breathwork Masterclass

BREATHWORK MASTERCLASS

Welkom bij de Breathwork Masterclass waar je leert hoe je de adem kan gebruiken om je zenuwstelsel te reguleren. Als introductie schetsen we de link tussen de ademhaling, het zenuwstelsel en de hersenen. Zo leer jij alvast het belang van de ademhaling kennen voor een goede nachtrust.

Wat als er een leeuw op jouw pad terecht komt? Ga je vluchten of blijf je heel rustig? Na het bekijken van deze video begrijp jij het verschil tussen het sympatische en parasympatische zenuwstelsel en hun belangrijkste functies.

We voeren samen de BOLT-test uit en helpen jou het resultaat daarvan te interpreteren. Gebruik de bolt test om jouw vooruitgang op te volgen.

Word bewust van je ademhaling; Snel of traag, hoog of laag, diep of oppervlakkig. Dat wat aandacht krijgt, zal verbeteren. We dagen je uit om geregeld te ervaren hoe je ademt en dan controle te nemen over je ademhaling om je in de status te brengen die jij nodig hebt.  Ervaar een gestimuleerd zenuwstelsel en leer het te relaxeren dmv L-S-D breathing (light slow deep)

Leer wat velen onder ons vergeten zijn, al de functies van de neus. De neus is gemaakt om te ademen en daarom heeft de neus ademhaling allerlei functies die de gezondheid verbeteren. Eens je deze kennis hebt opgedaan vergeet je het nooit meer EN is je bewustzijn alweer wat ruimer geworden. Dit aangevuld met specifieke oefeningen om via de neus je systeem tot rust te brengen.

Zuurstof geeft leven en zorgt voor energie maar hoe krijgen we dat in onze cellen? Inademen doen we actief, spieren zoals het diafragma zorgen hiervoor. Zuurstof komt binnen via onze neus, via de luchtpijp naar de longen en in de bloedbaan en CO2 gaat zo naar buiten. Vandaar kan zuurstof naar elke cel in ons lichaam, daar waar het nodig is. Dit kan je ondersteunen door o;a: een diepe buikademhaling.

In de herhaling zit de winst en oefening baart kunst. Hierna volgen alle oefeningen waarmee je het systeem tot ontspanning brengt.

 • LSD Light-slow-deep breathing.

 • Welke betekenis heeft een ademhaling via het linkse of het rechtse neusgat? Voel en ervaar.

 • Last van een verstopte neus? Maak de neusgaten vrij dmv 1 van deze oefeningen.

 • Box breathing, de relaxatie oefening bij uitstek. Gebruikt door oa militairen met ptsd om zichzelf tot rust te brengen.

 • De 4-7-8 methode van Dr Weiler, de perfecte slaap oefening. 

Focus en aandacht zijn je mentale geld, hoeveel staat er op op jouw mentale bankrekening? Lang en je aandacht erbij houden is van enorm belang om iets te bereiken in het leven. Leer controle krijgen over je focus en hoe je deze kan verbeteren en haal meer uit het leven!

 • Breath awareness of ademhalings bewustzijn. Neem waar en oordeel niet maar stel je de vraag; komt mijn ademhaling overeen met wat ik aan het doen ben? 

  Pas dit geregeld toe gedurende de dag om je bewustzijn te vergroten.

 • Power breathing, stimuleer je focus sterk en roep zo verse energie op.

 • In ademhalings apneu. Sta recht en voer deze oefening meteen uit. Indien je niet kan wandelen kan je ook ter plaatse squatten of met de armen op en neer bewegen.

Ga aan de slag met alle opgedane kennis en de oefeningen. 

Bedankt dat je erbij was en veel succes met het meer mens worden.

Testimonials

Verbeter je gezondheid en welzijn met relaxerend ademwerk

Stel je voor dat je elke dag de kracht had om stress en angst te verminderen, je focus te verbeteren en je algehele welzijn te versterken. In de Online Breathwork Masterclass van Thomas Vyncke leer je hoe je deze krachtige resultaten kan bereiken. Deze diepgaande online training leert je de essentiële principes van relaxerend ademwerk en hoe je deze praktisch toepast in je dagelijks leven. Thomas begeleidt je door middel van theoretische verklaringen en praktische oefeningen.

En het beste van alles? Je hebt volledige vrijheid en flexibiliteit om deze Breathwork Masterclass te volgen waar en wanneer je maar wilt. Dus, of je nu thuis bent, op het werk, of onderweg, je hebt altijd toegang tot deze waardevolle training.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de kracht van ademwerk en neem controle over je welzijn met de Breathwork Masterclass van Thomas.

Deze Breathwork Masterclass leert je meer over:

Voor wie is deze Breathwork Masterclass?

Of je nu geïnteresseerd bent in ademwerk, persoonlijke groei, gezondheid, heling of het optimaliseren van jezelf, deze boodschap is voor jou!

Ben je therapeut en overweeg je om ademwerk in jouw praktijk te integreren? Dan kan je met deze Masterclass al een stuk vooruit!

Wie is de host van deze Breathwork Masterclass?

Thomas Vyncke is een individuele- en groepstherapeut die werkt rond holistische gezondheid en daardoor een brede waaier aan problematieken behandelt. Hij is mede-eigenaar bij “De Kinesisten” en heeft een achtergrond als kine-, fascia-, PNI-therapeut en is tevens ook Intermittent Living Coach. 

Voor Thomas gaat echt gezondheid veel verder dan enkel de afwezigheid van klachten. Pak de oorzaak aan, in plaats van het symptoom te bestrijden. Het gaat om veel meer dan we vaak denken.

Daarnaast is Thomas ook coach en trainer in bedrijven, voor leidinggevenden, werknemers en/of ondernemers die performanter willen zijn, een duurzame organisatie willen creëren of te maken hebben met uitdagingen op vlak van gezondheid. 

Heb je nog bijkomende vragen? Neem dan contact op met hem via thomas@unfolding.be

 

 

Prijs Breathwork Masterclass

De Masterclass is tijdelijk in -50€ korting & verkrijgbaar aan 99€ ipv  €149,99

Vraag & Antwoord

Ja. Je hebt altijd toegang tot onze online omgeving zodat je aan de slag kunt waar en wanneer je maar wilt. 

BREATHE TO RELAX

Herken jij je in één van volgende situaties:

 1. Last van aanhoudende stress
 2. Hyperventilatie of angst en paniek aanvallen
 3. Lang wakker liggen vooraleer je in slaap valt
 4. Vaak of zelfs constante onrust in je hoofd en lichaam
 5. Kortademig

Herken jij 1 van bovenstaande? Dan is de breathe to relax masterclass iets voor jou.
Leer hoe je met de elke ademhaling je zenuwstelsel beïnvloedt en rust in je lichaam en hoofd ervaart. 
Tijdens de breathe to relax masterclass leer je waarom en hoe we ademen, test je de kwaliteit van je eigen ademhaling en ervaar hoe je met verschillende technieken je hoofd en lichaam tot rust kan brengen.

 

ECSTATIC BREATHWORK

Herken jij je in één van volgende situaties:

 1. Kan je emoties zoals verdriet en boosheid niet tot uiting brengen, of voel je jezelf NOOIT angstig?
 2. Evaar je constant spanning in bijvoorbeeld onderrug en of nek regio?
 3. Vlucht of vecht je telkens opnieuw wanneer het moeilijk wordt in je leven?
 4. Kan je niet meer rationeel nadenken als je onder stress komt te staan?
 5. Ben je het zat om te overleven en handelen zonder nadenken?

In de ecstatic breathwork masterclass ga je in 5 delen opzoek naar je authentieke ik. Trauma, geloofsovertuigingen en coping gedrag zijn allen lagen die je beperken in het zijn van wie je echt bent. Met deze masterclass kan je op eigen tempo aan jezelf werken. Dit kan in 5 opeenvolgende dagen, of gespreid over enkele weken. Je kan ook een doorbraak periode creëren door de sessies bijvoorbeeld 2 of 3 weken dagelijks te doen.

Voor een ecstatic breathwork sessie moet je rekenen op zo’n 40 à 50 min. 
Je kan je dag ermee afsluiten of beginnen.Zoek en vind wat voor jou werkt. Ontdek de weg naar binnen en word terug leider van jezelf en zo ook bestuurder van je eigen leven.

Ontdek de kracht van ademwerk nu