Ecstatic Breathwork Masterclass

Transformeer fysieke en mentale spanningen

Nu -50€ korting

Koop voor  99€ ipv  €149,99

Lessen

22

taal

Nederlands

video trainingen + guided meditations

online

Video afspelen over Ecstatic Breathwork

Ben je op zoek naar een  online training die je meer leert over Ecstatic Breathwork en hoe je het veilig en effectief kunt beoefenen? Zowel in video als in luisterbestand beschikbaar om aan jouw noden te voldoen.

Start jouw reis naar een ontspannen en gezonder leven. Koop deze training aan & ontdek de kracht! Neem de volgende stap naar een betere versie van jezelf. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen in onze community van ademwerk!

 
 

Leertraject

Ecstatic Breathwork

Maak kennis met Ecstatic Breathwork. Op deze eerste dag leer je de ademhalingstechniek kennen, voel je de energie die het geeft in je lichaam en lokaliseer je waar je emoties en spanningen vasthoudt. Door bewust te werken aan jezelf, verander je de betekenis van je ervaringen, wat leidt tot zelfsturing en kracht.

We leggen het ademhalingspatroon uit en begeleiden je er doorheen. De ademsessie helpt je vastgehouden spanning in je lichaam en brein los te maken om je in een staat van rust en herstel te brengen.

Zet jezelf klaar om te ontspannen en verkrijg nieuwe inzichten.

 
 

Ontdek de kracht van bewustwording tijdens dag 2. De gedachten die we hebben, vormen de realiteit die we ervaren. Daarom is het belangrijk om bewustzijn te creëren rond de gedachten die in ons omgaan en hoe we ze kunnen bijsturen. Tijdens de ademhalingsoefeningen leer je hoe je ruimte creëert tussen je gedachten en hoe je ze bewust bijstuurt. Door de energie van gedachten te begrijpen en zelf te ervaren, creëer je bewust je eigen ervaring.

Verander je ademhaling en verander je gedachtenstroom, waardoor je de enorme, grenzeloze dynamische stilte achter het denken kunt ontdekken.

 

In deze les leer je diep te ontspannen en hoe je contact kunt maken met je verschillende identiteiten. We gaan aan de slag met de ademhaling en visualisatie. We gebruiken de naam reizende identiteiten om de delen van jezelf te ontdekken, afhankelijk van waar je bent en met wie je bent.

Door een fijne herinnering te gebruiken als metafoor, vinden we onze authentieke zelf en krijgen we toestemming om te voelen en te zien zonder oordeel.

We combineren deze identiteit met de ademhalingstechniek om het zenuwstelsel te ontspannen en jet bewustzijn te verruimen. Het doel is om jezelf te zijn zonder oordeel of filter.

 
 
 

Tijdens deze sessies leer je om meer aanwezig te zijn en te ontspannen. We gaan dieper in op gedachten, spanningen en emoties. Je zult merken dat hoe meer je ontspant tijdens dit werk, hoe meer je loslaat en (oude) spanningen verlicht. Door moedig te zijn en je angsten en pijn te doorvoelen, maak je je rugzak leeg en leer je hoe je meer/weer van het leven geniet.

Laat los en ontspan met elke uitademing een beetje meer. Je verdient het!

Leer hoe je tijd maakt voor de dingen die je nodig hebt en belangrijk zijn en hoe je prioriteit geeft aan jezelf. Het gaat niet altijd om actie, soms is rust en ontspanning de beste keuze.

Door nieuwe gewoonten en gedachten te integreren, leer je ervaringen en oude patronen te doorbreken. Het creëren van dagelijkse gewoonten zoals meditatie of beweging kunnen het verschil maken.

Word je ware zelf door te leren, te integreren en te ervaren.

Ontdek waar je spanning en emoties fysiek vasthoudt en hoe je het losmaakt door het in beweging te brengen. Leer diep te ademen en focus je op de regio’s waar je spanning ervaart terwijl je beweegt. Integreer deze bewegingen in je dagelijkse routine om extra zorg te dragen voor de “pijnpunten” in jouw lichaam.

Ervaar ook de ontlading van spanning en stress door te shaken, wat elk dier doet na een intense ervaring. Doe mee en zet je lichaam in beweging voor meer ontspanning en welzijn!

Bij de bovenste ledematen gaan we aan de slag met:
 • borst en schouders

 • polsen handen en vingers

 • nek en hoofd.

 

Bij de onderste ledematen gaan we aan de slag met:

 • Buik onderrug & heupen

 • knieën onderbenen enkels, voeten en tenen

Gebruik de luistersessies als leidraad om je te laten begeleiden, waar en wanneer je ook wilt met ecstatic breathwork.

Gebruik de luistersessies als leidraad om je te laten begeleiden, waar en wanneer je ook wilt met ecstatic breathwork.

Zij gingen je alvast voor:

Video afspelen over Ecstatic Breathwork
Video afspelen over Ecstatic Breathwork
Video afspelen over Ecstatic Breathwork
Video afspelen over Ecstatic Breathwork
Video afspelen over Ecstatic Breathwork

Prijs

De Masterclass is tijdelijk in -50€ korting & verkrijgbaar aan 99€ ipv  €149,99

Wie is de host van deze Masterclass?

Ecstatic Breathwork

Thomas Vyncke is een individuele- en groepstherapeut die werkt rond holistische gezondheid en daardoor een brede waaier aan problematieken behandelt. Hij is mede-eigenaar bij “De Kinesisten” en heeft een achtergrond als kine-, fascia-, PNI-therapeut en is tevens ook Intermittent Living Coach. 

Voor Thomas gaat echt gezondheid veel verder dan enkel de afwezigheid van klachten. Pak de oorzaak aan, in plaats van het symptoom te bestrijden. Het gaat om veel meer dan we vaak denken.

Daarnaast is Thomas ook coach en trainer in bedrijven, voor leidinggevenden, werknemers en/of ondernemers die performanter willen zijn, een duurzame organisatie willen creëren of te maken hebben met uitdagingen op vlak van gezondheid. 

Heb je nog bijkomende vragen? Neem dan contact op met hem via thomas@unfolding.be

 

 

Testimonials

Ontdek de enorme kracht van Ecstatic Breathwork nu

Deze Ecstatic Breathwork Masterclass leert je meer over:

Voor wie is deze Ecstatic Breathwork Masterclass?

Of je nu geïnteresseerd bent in ademwerk, persoonlijke groei, gezondheid, heling of het optimaliseren van jezelf, deze boodschap is voor jou!

Ben je therapeut en overweeg je om ademwerk in jouw praktijk te integreren? Dan kan je met deze Masterclass al een stuk vooruit!

Vraag & Antwoord

Ja. Je hebt altijd toegang tot onze online omgeving zodat je aan de slag kunt waar en wanneer je maar wilt. 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in ademwerk,  groei, gezondheid, heling en zelf-optimalisatie & voor therapeuten en professionals die ademwerk in hun praktijk willen integreren

BREATHE TO RELAX

Herken jij je in één van volgende situaties:

 1. Last van aanhoudende stress
 2. Hyperventilatie of angst en paniek aanvallen
 3. Lang wakker liggen vooraleer je in slaap valt
 4. Vaak of zelfs constante onrust in je hoofd en lichaam
 5. Kortademig

Herken jij 1 van bovenstaande? Dan is de breathe to relax masterclass iets voor jou.
Leer hoe je met de elke ademhaling je zenuwstelsel beïnvloedt en rust in je lichaam en hoofd ervaart. 
Tijdens de breathe to relax masterclass leer je waarom en hoe we ademen, test je de kwaliteit van je eigen ademhaling en ervaar hoe je met verschillende technieken je hoofd en lichaam tot rust kan brengen.

 

ECSTATIC BREATHWORK

Herken jij je in één van volgende situaties:

 1. Kan je emoties zoals verdriet en boosheid niet tot uiting brengen, of voel je jezelf NOOIT angstig?
 2. Evaar je constant spanning in bijvoorbeeld onderrug en of nek regio?
 3. Vlucht of vecht je telkens opnieuw wanneer het moeilijk wordt in je leven?
 4. Kan je niet meer rationeel nadenken als je onder stress komt te staan?
 5. Ben je het zat om te overleven en handelen zonder nadenken?

In de ecstatic breathwork masterclass ga je in 5 delen opzoek naar je authentieke ik. Trauma, geloofsovertuigingen en coping gedrag zijn allen lagen die je beperken in het zijn van wie je echt bent. Met deze masterclass kan je op eigen tempo aan jezelf werken. Dit kan in 5 opeenvolgende dagen, of gespreid over enkele weken. Je kan ook een doorbraak periode creëren door de sessies bijvoorbeeld 2 of 3 weken dagelijks te doen.

Voor een ecstatic breathwork sessie moet je rekenen op zo’n 40 à 50 min. 
Je kan je dag ermee afsluiten of beginnen.Zoek en vind wat voor jou werkt. Ontdek de weg naar binnen en word terug leider van jezelf en zo ook bestuurder van je eigen leven.